1
2
3

Καλοκαιρινές διακοπές

Σας ενημερώνουμε ότι το διάστημα του καλοκαιριού από 1 έως και 18 Αυγούστου ο σταθμός θα παραμείνει κλειστός για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αιτήσεις για τη δωρεάν φύλαξη νηπίων το 2019-2020

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το δωρεάν πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του παιδικού σταθμού 2310655425 για οποιαδήποτε πληροφορία. Τις παρακάτω ημέρες και ώρες θα βρισκόμαστε στο χώρο του παιδικού σταθμού για την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.Οι ημέρες είναι Πέμπτη 13-6, Τετάρτη 19-6, Πέμπτη 20-6, Τετάρτη 26-6, Πέμπτη 27-6 και ώρα 6 με 8 […]

Βιογραφικο

Για 20 συνεχόμενα χρόνια, λειτουργεί στις Συκιές ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός ‘‘το Ρόδι”. Στόχος μας είναι να μπορέσουν τα παιδιά μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αποδοχής να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τον κόσμο που τα περιβάλλει και να αναπτυχθούν σε αυτόνομες προσωπικότητες.

Παιδαγωγικο Προγραμμα

ο ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που αποβλέπουν:
Στην ανάπτυξη της ψυχοκινητικότητας του παιδιού (ομαδικά παιχνίδια, ρυθμική αγωγή, πρωινή γυμναστική, εξάσκηση λεπτής κινητικότητας, αθλοπαιδιές στον κήπο του σταθμού μας).

Συμβεβλημενος με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε

Ο σταθμός είναι συμβεβλημένος με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. που υλοποιεί το πρόγραμμα «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» που παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ φοίτησης στο σταθμό μας, των παιδιών που οι μητέρες θα υπαχθούν στο παραπάνω επιδοτούμενο πρόγραμμα.