1
2
3

Ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη δωρεάν φύλαξη των παιδιών για το σχολικό έτος 2020-2021, στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος και τα προνήπια για το Δήμο Νεάπολης Συκεών. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να λάβετε: α) Από το σταθμό μας β) Από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr). ( τηλέφωνα του γραφείου   Κεντρικής Μακεδονίας της […]

Βιογραφικο

Για 20 συνεχόμενα χρόνια, λειτουργεί στις Συκιές ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός ‘‘το Ρόδι”. Στόχος μας είναι να μπορέσουν τα παιδιά μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αποδοχής να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τον κόσμο που τα περιβάλλει και να αναπτυχθούν σε αυτόνομες προσωπικότητες.

Παιδαγωγικο Προγραμμα

ο ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που αποβλέπουν:
Στην ανάπτυξη της ψυχοκινητικότητας του παιδιού (ομαδικά παιχνίδια, ρυθμική αγωγή, πρωινή γυμναστική, εξάσκηση λεπτής κινητικότητας, αθλοπαιδιές στον κήπο του σταθμού μας).

Συμβεβλημενος με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε

Ο σταθμός είναι συμβεβλημένος με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. που υλοποιεί το πρόγραμμα «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» που παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ φοίτησης στο σταθμό μας, των παιδιών που οι μητέρες θα υπαχθούν στο παραπάνω επιδοτούμενο πρόγραμμα.