1
2
3

Θέατρο

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου τα δύο μεγάλα τμήματα του σταθμού (παιδικό και νηπιακό) παρακολούθησαν στο Ράδιο Σίτυ τη θεατρική παράσταση με τίτλο ΄΄Ο Μάγος του Οζ΄΄.

Εκδήλωση

Την Τετάρτη 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σταθμού ενημερωτικό σεμινάριο από τη ψυχολόγο της ΠΥΞΙΔΑΣ κυρία Αλεξάνδρα Πορτσέλη με θέμα ΄΄Τα όρια στην προσχολική ηλικία και ο ρόλος των γονιών΄΄.

Βιογραφικο

Για 20 συνεχόμενα χρόνια, λειτουργεί στις Συκιές ο πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός ‘‘το Ρόδι”. Στόχος μας είναι να μπορέσουν τα παιδιά μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αποδοχής να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τον κόσμο που τα περιβάλλει και να αναπτυχθούν σε αυτόνομες προσωπικότητες.

Παιδαγωγικο Προγραμμα

ο ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες που αποβλέπουν:
Στην ανάπτυξη της ψυχοκινητικότητας του παιδιού (ομαδικά παιχνίδια, ρυθμική αγωγή, πρωινή γυμναστική, εξάσκηση λεπτής κινητικότητας, αθλοπαιδιές στον κήπο του σταθμού μας).

Συμβεβλημενος με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε

Ο σταθμός είναι συμβεβλημένος με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. που υλοποιεί το πρόγραμμα «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» που παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ φοίτησης στο σταθμό μας, των παιδιών που οι μητέρες θα υπαχθούν στο παραπάνω επιδοτούμενο πρόγραμμα.